Новини

Новини

Новият мултифункционален уред ЕК1300

2014-09-24

Новият мултифункционален уред ЕК1300 практически готви сам: вече не е нужно да доливате вода, отпенвате, следите супата да не изври или да миете множество съдове за предварителна подготовка. Всичко, което трябва да направите е да сложите продуктите в уреда и да изберете съответната програма. Всички програми са разработени и изпробвани от специалистите на ZELMER за да предоставят оптималните време и температура за приготвяне на перфектното ястие.

При необходимост можете да отложите старта - например, за да сварите млякото за закуска или да зарадвате децата с топла супа след училище.

Нямате време да изчакате края, а трябва да излизате? Няма страшно: мултикукър ЕК1300 след приключване на готвенето ще превключи в режим потдръжка, и яденето ще остане топло до вашето прибиране ( до 12 часа). Благодарение на незалепващото покритие и равномерното разпределение на топлината няма опасност от загаряне.

Въпреки множеството си функции, компактният мултикукър ЕК1300 заема много малко място и не изисква наличието на допълнителни прибори. Управлението му е лесно, а резултатите впечатляват не само начинаещите кулинари, но и готвачите с голям опит в кулинарните експерименти.