помощен център

Месомелачка не само за мелене на месо

Как да превърнете месомелачката си в многофункционална машина, която да приготвя свежа салата, да стърже картофи или да преработва сварени зеленчуци само за няколко минути? Няма по- лесно нещо. Просто прикачете ренде.

  • Приставка за пюриране: Преработва плодове и зленчуци в каша. С помощта на тази приставка ще приготвяте пресни, хранителни плодови и зеленчукови пюрета за цялото семейство и децата, които ще бъдат особено доволни от това. Тази приставка облекчава също приготвянето на различни конфитюри и други подобни храни. Освен това е незаменим помощник при стърженето на картофи за картофени кюфтета. 
  • Приставка-ренде за фино рендосване: 
    Перфектна за приготвянето на пресни зеленчукови салати. Салата от цвекло и хрян, от моркови, ябълки, праз лук и други - сега приготвянето им ще Ви отнема много по-малко време от обичайното. Откажете се да купувате готови салати от съмнителен произход. Бъдете сигурни че поднасяте на семейството си само прясно приготвена домашна храна. 
  • Приставка за рязане: 
    Реже зеленчуци и твърди плодове на филийки. Идеална за нарязването на зеленчуци за супи и салати. Реже моркови, варени яйца, пащърнак, целина и др.

Забележка: Приставката 86.4 пасва само на мелачките Diana и Dorota. Не е съвместима с никоя друга месомелачка, предлагана на пазара.