Новини

Новини

От 01.09.2014 всички прахосмукачки ( с изключение на водните, перящите, роботите и тези които работят на батерии) които се продават на Европейският пазар трябва да притежават енергийни етикети по образец. ›

От 01.09.2014 всички прахосмукачки ( с изключение на водните, перящите, роботите и тези които работят на батерии) които се продават на Европейският пазар трябва да притежават енергийни етикети по образец. Изискването е в съответсвие с европейската директива за опазване на околната среда. Етикетите трябва да са поставени на видно място или да са закрепени от външната страна на уреда.

- [Новини]

Новият мултифункционален уред ЕК1300 ›

Новият мултифункционален уред ЕК1300 практически готви сам: вече не е нужно да доливате вода, отпенвате, следите супата да не изври или да миете множество съдове за предварителна подготовка. Всичко, което трябва да направите е да сложите продуктите в уреда и да изберете съответната програма. Всички програми са разработени и изпробвани от специалистите на ZELMER за да предоставят оптималните време и температура за приготвяне на перфектното ястие.